Преса

Преглед на печата – 30 декември

Хасковска Марица: „На 31-ви 800 кг взрив в небето на Хасково“ – водещо заглавие за вестника. Огнени божури, плачещи върби и други илюминации ознаменуват влизането в ЕС. Огненото шоу ще започне в 00.00 часа на 31-ви декември и ще е най-грандиозното провеждано до сега тук. Празничната заря поръчана от общината за хасковлии е за четирицифрена сума се отбелязва в дописката.

„Чакат хаос със здравните карти за Европа“. За проблема алармират хасковлии работещи зад граница. Те не знаят дали да се отказват от застраховките си заради новите здравноосигурителни карти които ще им дават след първи януари. Според специалистите не трябва да се отказват от застраховките си до февруари посочва вестника.

„Пияна жена кла с нож мъжа си“. Свадата между Вера и Милко започнала от обяд, приключила с бой на вечеря. 46-годишната жена е в ареста, раненият й съпруг е с прободна рана в корема и засегнат бял дроб в болница.

„Микробус с биасаджии катастрофира край лудница“. Вината за инцидента, станал край дома за психичноболни край Пъстрогор е на шофьорът на буса на Управление “Пътни такси и разрешителни”, който карал с несъобразена скорост в гъстата мъгла и при заледен участък набил спирачки, след което бусът се преобръща в канавка.

„Шефът на гарата се самоуби“. Според вестника началникът на жп гара Хасково Митко Славчев се е самоубил преди няколко дни. 53-годишният мъж се е обесил в местността Сивата вода край парк Кенана.

„Три в едно за мюсюлманите“. Троен повод за тържества имат тази година мюсюлманите в България. Големият празник Курбан байрам съвпада с Нова година и влизането на страната в ЕС. Днес е денят арфе, когато се раздават бонбони и сладости на децата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button