Преса

Преглед на печата – 8 март

Преса „Син удуши майка си, за да й спести мъките”. Трагедията днес описва челно „Новинар юг”. Гелушка Докторова била с тежко възпаление в устата, съседи събрали по 2 лева за лекарства на безработната жена.  

„Жената в Хасково-умна, работна и ниско платена”. Статистически данни обобщава водещата публикация. Нежният пол ставал повече доктор на науките, в същото време не изоставял и домакинстването. 

„Газовите уредби – 7 от 10 опасни”. Това твърди шефът на пункт за годишни технически прегледи в Хасково Златко Сираков, цитиран от вестника.

„220 лева минимална заплата от 2008 година”.
Под заглавието синдикални искания са публикувани в „Новинар юг”. Възнаграждението е определено от КНСБ на база средната работна заплата и прага на бедността у нас.

И още от заглавията в броя днес:  „ 25 митничари чакат уволнение”,  „ Измамници се представят за джипита”,  „Сгащиха върху покрив крадец на интернет кабел”.

„Дим от школо опушва квартал, еколозите пас”, информира челно „Хасковска Марица”. Гимназията по селско стопанство остана единствената на твърдо гориво, жалва се директорът.

„Бизнесът на 100 хасковски фирми блокиран от МОСВ”,
четем на втора страница. Чиновници стопират ползването на подземни води, негодуват собственици.

„Телефонни измамници плъзнаха в Димитровград”
е голямото заглавие от трета страница на „Хасковска Марица”. Местното РПУ разпространява предупредителни листовки.

„Тотални ремонти за 5 милиона евро почват по хасковските улици”,
е темата на страницата „Общество”. 600 000 лева ще бъдат вложени в модернизация на уличното осветление. В Бадема чакат асфалтов път за да секне прахолякът. Разделят града на 7 зони, следят изкъсо работата на фирмите изпълнители..

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button