Преса

Преглед на печата – 10 март

Преса „Хасково с 56 милиона бюджет, 22 милиона от тях за строежи”, челно информира съботният брой на „Хасковска Марица”.Само един беше гласът срещу финансовата рамка на общината, която беше приета на вчерашното заседание на местния парламент.  

„Родителите скочиха срещу закуска с черен хляб в школата”, съобщава водещата публикация. Децата хвърлят в коша и здравословния сандвич и мазната кифла, признават учители.

„Изследват безплатно за СПИН от април”.
Под това заглавие на първа страница четем, че в Хасково предстои да бъде открит кабинет за анонимно и безплатно консултиране и изследване.

„Вдигат 4 хотела и 50 къщи край Стамболово”
е голямото заглавие от втора страница на вестника. Ваканционното селище е част от проекта за голф комплекс на ирландски инвеститори.

„Подкрепа от БСП само ако хората я искат”.
Думите на свиленградския градоначалник Георги Манолов са поставени над публикация на трета страница. Кметът казва още: „Преди местните избори ще се допитам до гражданите дали да се кандидатирам отново и ако е така, кои политически сили да застанат зад мен.”

И две съдебни теми са поместени на трета страница на „Хасковска Марица” : „6 години затвор за накотрафикантка постановиха магистратите”, съобщава дописка. ”Килия за син, убил майка си” е второто тематично заглавие.

Другите акценти в съботния брой: „300 свободни места за ловци в Харманли”, ”Без дъжд през уикенда”, ”Трима бият и грабят тийнейджър”, ”По-високи ще бъдат премиите за тютюн 2006 година”.

„По следите на кефала” води „Хасковска Марица” днес читателите на специалната си страница „Наслука”.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button