Преса

Преглед на печата – 14 май

Преса Спряха хароин за 5 милиона лева, съобщава челно „Новинар юг” в понеделник.С обучено куче 91 пакета дрога са извадени на „Капитан Андреево” от камиона на 48-годишен македонец. 

Срещу 178 лева женят и вкъщи, информира водещата публикация. Сключването на граждански брак вече да става и извън ритуалната зала на общината, се предлага в докладна записка до хасковския местен парламент.

Днес пълнят басейните, четем на първа страница на вестника .Заради високите температури в града басейните вече са почистени и ще посрещат клиенти още в петък.

2 453-ма на миниматура днес, отчита следващо заглавие. Четвъртокласниците от областта се явяват на тест по предмета „Човекът и обществото”.

И още от акцентите в днешното издание на „Новинар юг” в понеделник: Предлагат Боян Боев за почетен гражданин на Хасково, По точкова система ще оценят такситата, Молитва за дъжд събра 300 души в квартал „Хисаря”.

Евроизбори в духа на Тодор Живков, е озаглавен анализът на страницата „Политика”. Асфалтиране за нула време, внучката на Добри Джуров, Азис и автобус с неоползотворени кракьори белязаха кампанията до вчера, пише авторът.

Летен вирус препълни инфекциозното с деца, е челното заглавие на „Хасковска Марица”. Между 4 и 5 дни продължава болестта, най-засегнати са малките.

3 500 фермери на опашка за евросубсидии, е темата на водещата публикация. Утре е крайният срок за заявленията, следват ежедневни санкции.

Бизнесът в Хасково си направи партия, съобщава дописка на първа страница. За съпредседатели на „Българе за Хасково” бяха избрани Златко Марчев и Румен Балкански.

Братя от Ябълково се разбиха в крайпътно дърво, е голямото заглавие на трета страница на „Хасковска Марица”. Двамата загинаха в жестока катастрофа през почивните дни край село Караджалово. 25-годишен техен съселянин издъхна на същото място преди дни.

Жега от слънце и настроение за Деня на химика, днес е темата на фоторепортажът в „Хасковска Марица”. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button