Преса

Преглед на печата – 21 май

„Новинар Юг”: „Награди на шампиони- добавки с изтекъл срок”- челно информира за това вестника. Като е изложена и позицията на организатора на състезанието по силов трибой Иван Михайлов, а именно опаковките са били изпратени директно от София.

ГЕРБ на кантар с БСП в Хасково”- водеща е изборната тема в „Новинар”. Партията на Бойко Борисов стопи десните. В национален мащаб бие червените с малко, по данни към 21 часа снощи.

Как са минали изборите в региона подробно разказва вестника. Ето и някои от заглавията: „Атака” купува гласове в село с етнически турци?”;

Когато Стамболово гласува, Хасково спи. Т.нар. български общини не се събудиха за евровота вчера. Хората отидоха да прекопаят нивата, за урните време не остана.”;

Столетница гласува в Козлец, булка в Караманци”;

Блокират строежите на бул. „Южен” и „Западен”– четем на втора страница в „Новинар”, който цитира и градоначалника Георги Иванов: „Наговарят хората да не подписват документите за отчуждаване”- това аламрира кметът от сесийната трибуна.

В Злато поле владиката положи камък на нов храм”- пише вестника и допълва: 5 хиляди лева целево са отпуснати за довършване на църквата „СВ. Пророк Илия” от община димитровград и двойно повече за започването на нов строеж на църква в Злато поле.

В „Новинар Юг” четем още:

До 320 таксита в Хасково, реши Обс”;

39 вакантни места в старческия дом”.

Очаквано изборни резултати и анализи ни срещат на първата страница и на вестник „Хасковска Марица”: „35% от хасковлии пред урните, фотофиниш на евровота”. Изданието допълва: 7 жалби и 2 сигнала в РИК, слухове за пари в кв. Република.

И пак по темата: „Бум на евробебета в Хасково. 7 са бебетата проплакали в деня на първите евроизбори в Хасково”

В Свиленград роми отсвириха изборите заради сватба

Безумие: Деца катерят 8- етажен блок с голи ръце”- водещо информира за това вестникът. Под заглавието четем, че скандалното изпълнение е заснето на видео, няма подаден сигнал в полицията.

Пенсионерка се хвърли в кладенец”- съобщава „Марица”. Пенсионерката отишла на двора да нагледа добитъка. Малко след това се хвърлила в кладенец. 59- годишната жена, която от скро е пенсионерка не била добре с нервите, според комшиите й в Горски извор.

И още от страниците на „Хасковска Марица”:

Кален дъжд посипа града”;

Изследват безплатно дишането. Изследванията са до кра яна месеца в белодробния диспансер”

И последното заглавие от прочита на хасковския печат: „Издъхна работникът, паднал от покрив. 52- годишният Ангел Ангелов, който падна от 6- метров покрив в хале на „Мануела” почина след месец и половина престой в ОАРИЛ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button