Преса

Преглед на печата – 16 юли

Преса Новинар Юг”: „След пожарите Проверяват парите за горските полоси”- челно информира изданието и разказва, че Областната управителка Райна Йовчева и шефката на РУГ Кърджали Айнур Ибрямова ще гледат как са похарчени средствата за превантивна дейност.  

„Патрулка блъсна моторист беглец”– водещата тема в „Новинар”. 25- годишният хасковлия Христо Желев не спрял на размахваната ръка на полицай. Униформеният тръгнал да го гони и го нацелил с астрата.

„Без свободни места в елитните гимназии”; „Преди 4 г. обръщаха контейнери, сега отрязаха уличните лампи”; „В Димитровград БСП срещу БСП за трети път”– темата на анализ във вестника.

„Авер на Пъпеша в ареста за кражби”– четем в „Новинар”, който допълва, че Деян Кирев от бандата на все още издирвания Петър Попов вече има 4- годишна присъда за грабеж над таксиметрови шофьори.

„Шефът на БОП забит за началник на участък”; „Просякини окупираха европортала”; „Хлябът лев от днес. Най- търсените бял по 95, типов нарязан ще струва 90 ст.”– пише още „Новинар Юг”.

„Второ бебе на харманлийка умира в съня си”– с това заглавие ни посреща от страниците си вестник „Хасковска Марица”, като уточнява, че тиха пневмония е убила пеленачето, което няма личен лекар.

„Опашки от болни в Спешното, джипитата на море”– челно информира за това вестника, като цитира пациенти. Според тях докторите не предупреждавали кога ще отсъстват.

„Ремонтират разрушен язовирен преливник край Устрем”;
„Нова канализация за 8 млн. евро в Димитровград”; „Завършват стената в долното течение на река Хасковска. Ще чистят коритото покрай старите стени, допълва „Марица”.

„Областна администрация излиза на палатки на есен?”-
пише вестникът и допълва, че общината иска за сградата 5,3 млн. лв. Водят се преговори за замени с държавни имоти.

Разследват кооперации за далавери”; „Професионални училища за роми предлага съюз „Родолюбие”; „Боклуци на търговци затрупват ЖП линия”. Картината е обичайна дни преди 60- годишнината на Димитровград, подчертава „Марица”.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button