Преса

Преглед на печата – 19 септември

Преса 1700 в битка за 41 места, е челното заглавие на „Новинар юг” днес. Средно по 42-ма ще се състезават за 1 мандат в Общински съвет Хасково, девет са независимите кандидат-съветници, по данни на Общинска избирателна комисия.  

Хасковско с рекорд по нефелни деца, е темата на водещата публикация. В ресурсния център са регистрирани 353 деца с увреждания, най-многто са от Димитровград.

2 школа затворени, не са готови с ремонтите, информира следващата дописка. Предписанията са издадени от РИОКОЗ. Училищата са „Петър Берон” и в село Караманци. Въпреки ремонтите, учебният процес продължава, коментират пред вестника директорите.

Никой не ще да е кандидат на ДПС, е голямото заглавие от втора страница на „Новинар юг”. Областният лидер на движението Мехмед Атаман отпада като вариант за кметската надпревара в Хасково.

Свършиха учебниците за шести клас, информира водещата публикация на „Хасковска Марица”. Докато дойде новата доставка, децата ще се готвят по записки.

Профилактика спира тока в 6 села, анонсира следващо заглавие. Без ток заради профилактика на съоръженията ще останат идния понеделник 6 села в община Минерални бани.

Атака загърби анти ДПС коалицията в Минерални бани, излиза самостоятелно на вота-политически акцент от втора страница. Изненадващият ход е заради нерегламентирани промени в листата.

3000 сексманиаци в черен списък, е озаглавена дописка на трета страница. С нецензурни предложения мераклии тормозят диспечерки. Списък с лошите номера имат всички таксиметрови фирми в Хасково.

И акцентите от седмичника „Тракия”:

Новоучредената коалиция „ДА за Димитровград” издигна кметската кандидатура на Стефан Димитров. Коалицията учредиха 5 десни структури.

Учебната година в Димитровград започна с протестни декларации. „Достоен труд-достойно заплащане” беше мотото на предупредителната учителска стачка.

Румен Петков награди огнеборците от региона. 19 пожарникари от димитровградската служба получиха отличия по случай професионалния им празник. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button