Преса

Преглед на печата – 24 септември

Преса „Новинар Юг”: „Двойна смърт до Върбица”- челно информира изданието и допълва: Фолксваген се размаза в камион до димитровградското село. До Студена тежко ранени войници от хасковско поделение. За две седмици войната по пътя взе 4 жертви в региона, отбелязва вестника.

„Свиленградчани се разминаха с ТЕЛК-а”- водещо съобщава „Новинар”. Причина решението на министър Гайдарски да не бъде изпълнено е предстоящата промяна в Закона за здравето.

На първа страница в броя четем още: „Без допълнителни пари за поразиите от сушата”; „ 150 просветни храма с трикольор”;” Меко казано: Делото „Топалов” е омазано. Презумпцията по слуая с малевското убийство гласи: Николай е виновен до доказване на противното. Две инстанции го осъждат за всеки случай”

„Областта сляпа за имотите си”- пише на втора „Новинар”. Няма регистър на държавната собственост, негодува пред трима министри Райна Йовчева.

„Затвор и 100 бона за харманлиец с хероин”, отбелязва изданието. Ради Толев се споразумя за пет години и половина решетки, процесът продължава с друг състав срещу останалите четирима.

И още от страниците на „Новинар Юг”: „Освен брада, делото „Димчеви” пусна и дълги бакенбарди”; „2 забавачки ще стачкуват”; „ДПС- Хасково до последно трепери”.

„Мъж пробва да скопи бъдещ татко”- с това заглавие ни посреща на първата си страница вестник „Хасковска Марица”. Лекари спасяват половите органи на 35- годишния димитровградчанин, пострадал в пиянската свада.

„300 лв. данък за панелка, ако новият ОбС реши”- водещата тема в броя на „Марица” тази сутрин. Налогът за недвижимите имоти може да скочи 3 пъти от 2008г. Размерът му определя общинският съвет.

„Учителска стачка от утре и в Хасково”; „Кой ще върне белите престилки в клас”; „Ниви, превърнати в сметище, гонят инвеститор”- четем на първа страница във вестника.

„Пускат пречиствателната догодина”- съобщава от втора „Марица”. 7 млрд. лв. идват за ВиК сектора, мрежите стават общински. Тази година ще бъдат завършени още 20 км от автомагистрала „Марица”. До 2009 аутобанът напълно готов.

„Говеда пасат на спортна площадка в Книжовник”- пише вестникат, който цитира и собственикът, който пускал кравите да подравняват терена.

На страниците на „Хасковска Марица” четем още:”Уредиха пенсионерите с павилион”; „Откриват 2 детски градини в Стамболово”; „Пътят на папиросите менте заобиколи Капитан Андреево”.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button