Преса

Преглед на печата – 2 октомври

Преса „Новинар Юг”: „Учителите блокират Е-80”- челно информира изданието. Синдикалистът Марио Бисеров излиза на трибуната със сап в ръка, не бил го ползвал от 1997 г.  

„1,20 м бюлетина в Хасково”– водещата тема в броя на „Новинар”, който допълва: Печатниците в региона не могат да изпълнят сложната поръчка с изборните листове за общински съветници.

На първа страница във вестника четем още: „НДСВ „изгори”№1”; „Чакат Масларова в лудницата в Пъстрогор”; „Сусам джибряса. Местните не даваха гроздето по 35 ст. на прекупвачи, но продаваха по 40 на хасковлии”.

„Арестуваха Малкия Зоро за грабеж с нож”- съобщава „Новинар” от трета страница. 17- годишният Божил Зоров бе обявен за издирване през юли, след като с батко си наръгаха и биха двама в Меричлери.

„След сериозни проучвания- соларен парк край Пашово”– бизнес темата във вестника. „Слънчевият” ток е енергията на бъдещето, инвестицията се изплаща след 10 години, сопред специалист.

„ОбС Стамболово порасна с четири”; „Библиотеката в Свиленград готова до 6 месеца”; „Горското хлопва кепенци, в четвъртък”; „Бруцелоза в още три села”- четем на страниците на „Новинар Юг”.

„11- годишен бяга от дом, лъже, че е безпризорен”-
с това заглавие ни посреща на първата си страница вестник „Хасковска Марица”. Спя по входове и строежи, нямам пари за хляб, твърди момчето от „А. Златаров”.

„Изкупуват гроздето без ясни цени”– водещо информира „Марица”, като допълва, че според производители от областта Винзаводите са се договорили, дават едва 40 ст. за мерлото.

„Лесничеи конфискуват пушки и дърва”; „ Едва 200 учители поискаха повече пари”; „Стачка провали показно на военните”– четем на първа страница във вестника.

От трета „Марица” съобщава: „Баща и синове се бият до кръв заради имот”. Под заглавието четем и за друг инцидент: Тийнейджър поваля с юмрюци девойка на бул. „В. Левски”. Младежът с ауди ударило в корема, девойката с БМВ.

„Бум на продажбите на земеделска земя в Свиленградско”
– пише изданието. Инвестициите в лозарството вдигнаха цените на нивите. От 180 до 400 лева върви декар в Хасковска област.

На страниците на „Хасковска Марица” четем още: „5 костенурки обратно в гората”; „90- годишен емигрант почетен в Симеоновград”; „Една българска роза” разплака старци на празника им”; „Цветни контейнери разбити и пълни с вар” 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button