Преса

Преглед на печата – 8 декември

ПресаПродават близалки с мирис на машинно масло, е челното заглавие на „Хасковска „Марица” в събота. РИОКОЗ изследва „деликатеса” с марка „Произведено в Китай”.  

Бум на сделките с имоти в Хасково констатира водещата публикация. По 60 вписвания на ден се правят в регистъра. Сделките са с около 20 повече дневно в сравнение с последните 1-2 месеца. Нови и по-високи данъци от 2008 година уплашиха народа.

Газова бомба цъка по канал в „Орфей”
, четем на втора страница. Наличие на газ пропан са установили при замерване в търговските обекти под бензиностанция „Опет” в квартал „Орфей” специалистите от Гражданска защита в Хасково. Това означава, че има пробив някъде по инсталацията. От близо седмица десетте магазина под бензиностанцията се обгазяват редовно.

Под заглавие „Смърт след удар в бетон” „Хасковска Марица” информира за вчерашната жестока катастрофа, при която загина 21-годишният Иван Плачков от Димитровград. Според полицията зверският инцидент е предизвикан от връстници на момчето, което издъхна на място. Колата в която Плачков е пътувал е излетяла от пътя, ударила се е първо в бетонна стена, а после и в електрически стълб на входа на Димитровград.

Счетоводител поема димитровградския пазар
, съобщава още вестникът. Лидия Николаева поема временно поста управител на тържището след оставката на дългогодишния шеф Албена Димитрова.

И още от заглавията в днешното издание на „Хасковска Марица”: Нови 56 хиляди лева от САПАРД за канализация в Любимец. Иззеха контрабандна стока при акция на неделния пазар. Доктори преглеждат бедни по селата в община Димитровград. Търсят пари за ремонт на моста в симеоновградския квартал „Йорданово”

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button