Преса

Преглед на печата – 13 декември

Преса„Новинар Юг”: „Кметски род продава сирене с нафта”- челото на информационния всекидневник. Фирмата на родителите на узунджовския кмет- Ванчо Ванчев, отнася два бона от данъчните.  

„75000 убийства гледа всеки осмокласник”– водеща тема за „Новинар”, който цитира Професор по детска психология. Според Румен Стаматов децата гледат прекалено много насилие от екрана.

И пак по темата: „Отнемат правата на бащата насилник?” Родителят на малтретираното момиченце от Любимец разследван от прокуратурата.

”Тъща пратила зетя си в Червената армия”; „ Още 100 г. чакат властта в Тракиец”; „Започват реставрация на вила Армира”– четем на първа във вестника.

От втора „Новинар” информира: „7 взимат 44 бона заради сушата”. Държавата плаща само на земеделците с напълно унищожена реколта. Тези с 85 процента щети остават без обезщетения.

„Пиян хамалин вади пищов в кръчма”. 18- годишният Иван Георгиев осъден на 6 денонощия арест, допълва вестника.

На страниците на „Новинар Юг” четем още: „1/2 от НДСВ оттегли жалба за касиране на вота за ОбС Димитровград”; „Без помилване за ДПС и на сесията на 21-и”; „Умножиха по 2 месечната глоба за „Каменица”.

„Зам. главният прокурор по сигнал в Хасково”- с това заглавие ни посреща на първата си страница вестник „Хасковска Марица”. Пристрастна работа на обвинителите и ремонт в Димитровград- обект на проверката.

И тук водещата тема е „75000 убийства е гледал всеки осмокласник”. Под заглавието четем още- 58 акта на насилие изброили специалисти в 30-минутния „Том и Джери”.

„БСП разделени и на юбилея”; „Дупка едва не погуби семейство на пътя Пъстрогор- Свиленград”; „Скачат цигарите и бензина”– заглавия от първа страница на „Марица”.

На втора страница във вестника четем: „7 млн. лв. за елмрежата на Хасково”. Подмяна на главни кабели и реконструкция на електропроводи обещава EVN.

„Никой не ще старите телевизори”– отбелязва вестник „Марица”. В Хасково трябва да има 8 пункта за изкупуване, само една фирма иска лиценз.

И още заглавия от броя на „Хасковска Марица”

„Брягово чака 360000 лв. за водопровод”;„Охрана на Кенана без ток 45 дни”; „Деца играят на полицаи в РПУ- Харманли”; „Бус, термовизия и нова техника на ГПУ Свиленград с парите от излишъка”

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button