Преса

Преглед на печата – 9 юни

ПресаНовинар Юг: “Баща продава щерка си 11 пъти за секс” – това е челното заглавие във вестника. За период от 5-години 44-годишният харманлиец Бекир Ибрям продал осиновената си дъщеря на 11 мъже. Това твърди момичето, бащата отрича.  

“Касапинът от Димитровград още на свобода” е заглавието на другата водеща публикация. Издирват млад мъж за убийството на Мария, пише вестникът. Заподозреният е на възраст между 25 и 27 години.

“По-нисък ДДС за хляба” е озаглавена още една от водещите дописки в Новинар Юг. За това се обявиха вчера в Хасково от браншовата организация. Обещават поскъпване на насъщния наесен.

“Одрин скъса със Свиленград”. Комшийският градски съвет обиден заради декларацията на българските си колеги, осъждаща геноцида над арменците.

Хасковска Марица челно съобщава – “Приятелка поръчала убийството на Минка”. Жената подала сигнала за убийството е арестувана за 72 часа. Криминалистите нищят възможен любовен триъгълник. Сексатлет заподозрян за екзекуцията в Димитровград, издирват го.

“С полиция карат бездомници в Николово” е другата водеща публикация. Местят обитателите на изоставения басейн на село по настояване на новия собственик на терена.

“Сексробиня бяга от баща си с грък любовник”. Така вестникът озаглавява дописката за момичето което твърди, че 11 пъти е продавано от бащата си. Хващат Емине Бориславова и Сезгин от Орестиада на границата.

“Депутатът Илчев предпочете коктейла пред БСП” пише в другата дописка вестникът. Соцминистри и депутати 3 дни в региона, обясняват новата политика. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
iosuf david
iosuf david
09.06.2008 15:51 15:51

I кръг

11 юни 2008, сряда, 18:00 ч:
в Асеновград:
Самуил (Самуилово) – Секирово (кв.Секирово, Раковски)
в Първомай:
Тунджа 1915 (Ямбол) – Стамболово 07 (Стамболово)
в Калояново:
Ботев (Гълъбово) – Мадан (Мадан)
Созопол – почива

II кръг

15 юни 2008, неделя, 18:00 ч:
в Асеновград:
Созопол (Созопол) – Ботев (Гълъбово) или Мадан
в Калояново:
Самуил или Секирово – Тунджа 1915 или Стамболово 07

Победителите от II кръг се класират за участие в
Югоизточната „В“ група за сезон 2008/09.

Back to top button