Преса

Преглед на печата – 7 юли

ПресаНовинар Юг: “След запой – англичанин гази шотландец в Момково”. 61-годишният Уилям Моузли е прегазил с джипа си 57-годишният Хюго Гавин. Пострадалият е с опасност за живота. 

“Бълхи затвориха кметство” четем в другата водеща публикация. Става въпрос за кметството на димитровградското село Радиево. В петък то е било затворени заради напаст от бълхи и кърлежи, срещу които вече са взети мерки.

“10 деца отровени от кухня” информира още вестникът. Децата са от две забавачници от Харманли. Малчуганите са на системи в хасковското инфекциозно отделение. РИОКОЗ казва за причините за отравянето днес.

“Бой за политика на селски сбор”. Инцидентът е станал в минералнобанското село Спахиево и е приключил с двама ранени – 17-годишна е ударена със стол, а мъж от селото е със сцепена скула и спукана глава. Вестникът припомня, че с указ на президента, в края на август в селото трябва да се проведат частични местни избори.

“Хасковлия шампион на “Уимбълдън”. С тази тема води броя си Хасковска Марица. Григор Димитров смаза съпротивата на Хенри Континен за 78 минути в най-престижния тенис турнир в света. Сълзи в очите на гордата майка Мария Димитрова и радостния му баща и треньор Димитър Господинов.

“Развалена храна прати 11 деца в болница” и Хасковска Марица пише по тази тема. Затварят кухня на детска градина, причинителят на заразата ясен днес, се допълва в подзаглавие.

“Прехвърлят гаубици от Хасково отвъд Балкана” четем в друга публикация. Поделението на “Раковски” празно от есента, разформироването започна.

“Бой и скандали на събора в Спахиево” е тема и за този вестник. Патърдията заради наближаващия кметски вот, замерят със стол 17-годишна девойка.

И още едно заглавие – “Скандал с катастрофа с шефа на РПУ-Харманли”. Обвиняват Нено Ненов в изопачаване на факти. На кръстовище в Харманли, Ненов, под въздействието на изпития от него алкохол, не спазва знак СТОП и удря такси. Това се е случило на 5 април тази година. Порицани са началникът и катадажиите, съобщават от ОДП.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button