Преса

Преглед на печата – 12 юли

Преса„Хасковска Марица”: „Подпалиха низи тютюн за 50 000 лв.”– челно информира изданието. Пожарът е умишлен, отиде ни прехраната, вайкат се собствениците. 

„Закриват 3 елитни паралелки в Харманли и Димитровград”– водещото в броя на „Марица” тази сутрин. Това показват резултатите след първо класиране. С най- високи балове пак приемат в Езиковата и Математическата в Хасково.

„Над 110 000 питат EVN за сметките на тока”; „С 15 000 лв. вдигат рухнала църква”; „Най- стартият университет в Европа с филиал в Хасково”– съобщава от първата си страница вестника.

На втора „Марица” пише:”Доматите изчезнаха, цената им скочи двойно”. Много производители тази година са се отказали от червения зеленчук. Причината според вестника са ниските изкупни цени миналата година.

„Създадоха алтернативен съюз на инструкторите”; „Неделният пазар с ново работно време”; „Евродепутат с приемна в Хасково”; „С шампанско откриха пенсионерски клуб. Шампанското за тържеството гръмна кметът Георги Иванов”
– четем на страниците на вестника.

„ДДС изяжда печалбата на „Тих труд”- пише още „Хасковска Марица”. Предприятието на глухите оцелява с обществени поръчки и работа на ишлеме.

И акцентите от спортната страница във вестника: „КБ „Вълко Костов” отборен шампион по борба”. Симеоновградчани спечелиха медали във всички категории на игрите в Ихтиман. „Валя Трандева тръгва за европейското в Кошице”; „Любимец с първа победа през лятото”; „Нови футболисти от днес в Свиленград 1921”.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button