Преса

Преглед на печата – 14 октомври

Вестниците в ХасковоКрадец мята къчове в съда, челно съобщава “Новинар юг”. Рецидивистът Спас от Бургас налетя на репортери вчера. Озаптиха го и го оставиха в ареста. Младежът е задържан за кражба на близо 4 000 лева от касата на магазин “Зора”.

Деца се бъркат, за да играят мач, е темата на водещата публикация. Подрастващите формации на футболния “Хасково” сами платиха на съдийската тройка.

Мобилни двойки шетат от днес из гимназиите-друг акцент от първа страница. Експерти от Регионалния инспекторат ще проверяват за присъствието на учениците в клас, а при отсъствия ще се търси дали неизвинените и извинените са коректно отразени в документацията.

Турция увеличава двойно ТИР трафика – голямото заглавие от страница четвърта днес. Комшиите инвестират над 100 милиона долара за ремонта на пункта Капъкуле.

Атакист от Свиленград на море с пари на ДПС
, е челното заглавие на “Хасковска Марица”. Според слухове съветникът от Догановата партия Атанас Кърчев платил почивката на Ангел Божинов в Поморие. Това са пълни глупости, коментират двамата замесени.

И Енергото остана без ток, е озаглавена водещата публикация.Авария спря елзахранването, EVN в Хасково преустанови работа вчера следобед.

Свиленградчани отсвириха приемна на евродепутатка
, информира следващата дописка. Близо 10 дни, след като отвори врати приемната на българската евродепутатка Биляна Раева, така и не е посетена от нито един свиленградчанин.

И още от заглавията в броя днес: 8 528 от региона чакат помощ за отопление. Австрийци провалят дело за екстрадация. Земеделци скриха пшеницата, искат 300 лева за тон. Край на скъпите панелки, банки спират да ги кредитират.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button