Преса

Преглед на печата – 17 октомври

ПресаПродават жандармерията, челно съобщава “Новинар юг” днес. Да се продаде на търг сградата на бившата Опитна станция на младите агробиолози, където сега се помещава подразделението на жандармерията, ще гласува следващия петък местният парламент. Ако МВР иска, може да купи базата без търг. 

1 800 учители аут от школата, е озаглавена водещата публикация. Бягат заради агресията и ниското заплащане, обяви шефката на Синдиката на българските учители Янка Такева, цитирана от вестника.

Граничен пункт Капитан Андреево ще разполага с дизелов генератор, който ще осигури електрозахранване на пункта в случай на авария, съобщава още “Новинар юг” днес.

Вадят данъчни оценки за 2 часа, е голямото заглавие от страница четвърта. Експресната поръчка в дирекция “Общински приходи” ще струва 40 лева. За скъпите имоти ще се плаща допълнително.

Ексмитничар топи свиленградчани за наркоафери
, челно съобщава “Хасковска Марица”.Митницата има специални скрити инструкции за пропускане на определени товари, обяви пред национална телевизия вчера Любомир Терзиев. Това са пълни небивалици, контрира шефът на митниците Христо Кулишев.

Слагат такси за игрищата на “Дунав”, информира водещата публикация. Покриване на спортния комплекс и огромният интерес от клубове и граждани налагали плащането.

Баните вземат 1 милион лева по европрограми за училището
– друг акцент от първа страница. Парите са за цялостен ремонт на Основно училище “Професор доктор Асен Златаров”.

И още от заглавията в броя днес: Безхаберие прогонва приюта от Узунджово във Варна. Обучават екскурзоводи в Свиленград. Родители стават актьори в житейски театър в Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
сЕ*АХ-ТИн иСМАИЛ
сЕ*АХ-ТИн иСМАИЛ
17.10.2008 10:13 10:13

[size=large]усещате ли, че кметът се подготвя да сдава поста – след такива мащабни разпродажби и строежи, след като иска такси, жена му напуска работата си… – най-вероятно се готви за депутатче по мажоритарния елемент, който се предвижда, или пък попечителят му ГОЦЕ го готви за дипломат ;)[/size]

Анонимен
Анонимен
17.10.2008 11:54 11:54

Ей рязан читак, ти се научи да пишещ първо на български

Back to top button