Преса

Преглед на печата – 30 януари

ПресаНовинар Юг: 2 деца на косъм в огнен ад е водещото заглавие. 4-годишният Мирослав и 5-годишният Щилян палили нафта в дома си в Хасково. Настанени са в клиниката по изгаряния в Пловдив Вероятно запалителната течност е избухнала, защото ръцете и лицата на двете деца са били силно обгорели. 

Ампутират ръцете и краката на пастир пише в другата водещата публикация. 47-годишният Кирил Пеев 2 седмици търпял адските болки от гангрените, преди да го докарат в хасковската болница. Измръзванията получил преди 14 дни по време на големите студове, когато работил като чобанин в харманлийското село Шишманово.

Лупкан дедко иска 5 бона от рецидивист заглавие на друга дописка. Тихомир Шалаверов пребил 74-годишния бай Атанас, който отивал при приятелка в Димитровград да празнуват Свети Валентин.

Вече обучават офис-мениджъри и контрольори по храните, информира в друга дописка Новинар Юг. 16 нови специалности са одобрени в новите списъци за прием в професионалните гимназии.

Жалба спасява напъдените засега заглавието е под дописка за протеста на димитровградските пазарджии, чиито павилиони трябва да бъдат демонтирани. Жалбата срещу кмета на Димитровград Стефан Димитров е подадена в хасковския административен съд. Трябва да се намери компромисно решение, казва пред търговците областния управител Райна Йовчева.

Братчета обгоряха, докато палили печка темата е водеща и за вестник Хасковска Марица. Опасността за живота на двете деца е отминала.

200 на протест за битака пише и в този вестник. Пазарджиите са против заповедта за премахването на незаконните павилиони по бул. “Ст. Стамболов”. Пред вестника кметът на Димитровград Стефан Димитров казва, че общината няма да удължи срока за премахване на павилионите и търговците трябва да се изнесат до 1 февруари.

Изровиха още един труп на Момата пише в друга дописка. Четири станаха убийствата в досието на килъра от Хасково Недялко Димитров. Вестникът припомня, че Момата застреля младо семейство в Димитровград. Няколко дни по-късно бе намерен труп на мъж в с. Аврен за когото се предполага, че е убит от Момата. Преди няколко дни, отново във Варненско, е намерен още един разложен труп, пише в дописката.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button