Преса

Преглед на печата – 9 февруари

ПресаОбраха Фикрет Вели, докато спи, челно съобщава „Новинар юг“ днес. Крадецът се вмъкнал през прозорче, задигнал 4500 лева. Ще го черпя за смелостта, след като го хванат, казва бившият заместник-кмет на Хасково. 

Лудата Таня емигрира от „Лагера“– голямото заглавие от първа страница. Година след смъртта на 2-годишния Божидар Иванов положението в симеоновградската махала е все така мизерно. На 17 февруари миналата година невръстното дете бе зарязано на полето от пияния си баща Иван. След няколко дни момченцето бе открито починало от измръзване.

Тракийско светилище на път да скара Маджарово и Любимец, е акцент от втора страница на вестника. Глухите камъни, което има всички шансове да засенчи Перперикон, е неподелено между двете общини.

И още от заглавията в броя днес: Хасково ще разпределя 12 милиона евро. Нови 1 милион лева наливат за канализацията на Гебран. Протестът на битака влиза в докладна. Треньор в шок от стадиона на Ямача.

Министерски съвет даде 1 милион за несъществуваща улица– челно информира „Хасковска Марица“ днес. Заместник-кметът на Харманли Гено Генев живее на „Ханска“, в проекта отсечката е с друго име.

Ще оглави ли скандална зам.-министърка БСП в Хасково?– голямото заглавие от първа страница на вестника. От „Позитано“ стопират мерака на Иван Станчев, лансират замесената в конфликт на интереси Светла Бъчварова.

Димитровград с бюджет от 30 милиона лева, информира следващата публикация. За новата автогара ще бъдат отделени 500 хиляди лева.

Таксиджиите закъсаха за работа, констатира друга дописка от „Хасковска Марица“. Клиентите намаляха чувствително, половината оборот отива за разходи, жалват се шофьорите.

Другите акценти в броя днес: Арестуват иманяр с кирка на некропол. Търсят мляко в мандрите. Излагат дрога в музей. Извадиха удавник край Брод.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button