Преса

Преглед на печата – 24 март

ПресаНовинар Юг: „Царските байраци се съдраха за седмица“ челно съобщава вестникът. Става въпрос за огромните знамена на границата с Турция. Българският и европеският флаг, бяха издигнати на 3 март, сега ще бъдат подменени с по-леки.

„Година след забраната жижни тровят Маджарово“ пише в друга публикация на първа страница. Екоинспекцията безсилна, праща прокуратурата да спира производството на дървени въглища.

„Проектират ВиК-мрежа в 4 квартала с 1 млн.лв.“ четем още в Новинар Юг. През следващите 18 месеца ще стане ясно колко ще струва инвестицията в „Кенана“, „Изгрев“, „Каменец“ и „Орфей-2“.

„Грък бяга с 4 кила канабис“ пише в друга дописка. 24-годишният мъж засечен на граничната бразда с термовизионна техника, ченгетата му правят засада. Новинар Юг пише още – Стягат с 690 лв. 3 язовира в региона, 116 пипват туберколоза през 2008 година.

„Дават на прокурор фирма за дървени въглища“ е водеща тема и за Хасковска Марица. Площадката в Златоустово работи незаконно, въпреки заповед на екоинспекцията, пише в дописката.

„Спряха злато за 500 000 лв“
. Бижутата укрити в климатик на тир с турска регистрация.

„Виртуален шопинг конкурира бутиците в центъра“ сочи проучване на вестника. По-ниски цени привличат хасковлии в интернет магазините. Повечето пролетни колекции вече са качени в интернет.

Сред другите заглавия във вестника – Проектират ВиК мрежа на три квартала, Над 1000 декларации за седмица в НАП, ЕК дава нов шанс за фришоповете.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button