Регион

Шофьор на такси загина при катастрофа на пътя за Въгларово

Шофьор на таксиметров автомобил е загинал при катастрофа на пътя за хасковското село Въгларово, съобщиха за Haskovo.info от Пътна полиция.

Инцидентът е станал около 16:30 часа на острия завой край селото. Колата е излетяла от пътя в нива. При произшествието е пострадала жена, която се е возила в колата. Тя е откарана в Спешно отделение на хасковската болница, като по първоначална информация е със счупен крак.

Очевидци разказаха, че при катастрофата шофьорът е изпаднал от колата, която впоследствие го е затиснала. Преминаващи водачи са спрели и са преместили таксито, но мъжът е починал.

Катастрофа

На място пристигнаха екипи на пожарната, полицията и линейка. Пътят остана затворен за няколко часа, като автомобили се движеха по успореден черен път, а автобус изчакваше да бъде възстановено движението.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.09.2021 23:00 23:00

Ей 😪

Анонимен
Анонимен
07.09.2021 23:54 23:54

1. Ето защо трябва да носим колани. Предполагам това е причината да изхвърчи от търкалящата се кола.
2. Може би е хубаво е да се сложи знак с ограничение на скоростта, щото явно само този за опасен завой не върши работа.

Бог да го прости човека.

Анонимен
Анонимен
08.09.2021 7:40 7:40
Отговор до  Анонимен

Колкото и знаци да сложите, няма кой да ги спазва!

VVV
VVV
08.09.2021 9:43 9:43

И знаци на сложат, няма полза. Пътувам редовно по този път, много често се сече завоя и влизат в насрещното и трябва да бягаш плътно в дясно в последния момент. Това такси едва ли минава за първи път по този маршрут, убеден съм ,че таксито се е опитало да избяга ,В повечето случаи са кърджалийски номера, търсят този маршрут тези които са пили или дрогирани да се прибират ,защото няма полицейски контрол. Ако от време на време застават полицай може да поотихнат както направиха Мин.Бани. Всички псуват , но всички карат бавно до разклона на Аида……..

Back to top button