Хасково

7 са ранени при катастрофи в Хасковска област

7 души са ранени при катастрофи през последните дни в Хасковска област, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, на улица „Ком“ в Хасково 26-годишна жена с Алфа Ромео се удари в стълб, като леко пострада 2-годишното й дете. 50-годишна жена със Ситроен блъсна на пешеходна пътека на булевард „Освобождение“ 37-годишна хасковлийка, която е с контузия на десния крак. 56-годишен мъж е в хасковската болница с контузия на главата и комоцио след катастрофа на кръстовището между улица „Странджа“ и булевард „Илинден“, където се удариха Нисан и Опел. Семейството, което пострада при катастрофата в хасковското село Конуш, е освободено за домашно лечение.

Катастрофа40-годишен мъж от Харманли пък е с опасност за живота след като в неделя сутринта се е преобърнал с Ауди на пътя от Маджарово за село Долни Главанак. Той е транспортиран в болница в Пловдив.

22-годишна шофьорка на Тойота с 1.60 промила алкохол се е ударила в дърво в Свиленград. 49-годишен хасковлия е шофирал Нисан с 2.60 промила алкохол и е причинил катастрофа на кръстовището между булевард „Освобождение“ и улица „Белоградчик“. В региона са задържани още четирима пияни и дрогирани шофьори.

Кола се заби в стълб в Хасково, пострадаха жена и дете

Семейство е в Спешно след катастрофа в Конуш, блъснаха пешеходка в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button